Our Wedding Day (When it is all begins)

Kesah setiap baby dalam perut mamanya (A must watch video)

Wednesday, June 30, 2010

Mia One Month Old at GE Mall

Huishh....dah lama tak update blog...lama betul rasenyer....almaklumla dah ada baby....susah nak online...takut kang si embam tu jaga...kengkadang dia jaga kengkadang dia tido...time tido dia belum set....tapi yang pasti lepas kol 11pm mmg dia tido la....yang siang2 ni tak tentu....okla berbalik pada outing..actually first outing kitorang masa Mia umor seminngu tapi dia dalam kete jer....tgk umah kami kat Nilai....Pastu bila sebulan bawak dia kat GE Mall kat bawah nie ada gambaryer...sejak tu setiap hujung minggu bawak Mia kuar,nak biasakan dia travel n bising sket....harap2 later2 dia dah biasa sbb mama ngan papa dia kaki travel..so practise dari awalla nie...sejak dia 1month dia dah pegi GE Mall,Jusco,Klcc,PD teman mama,papa n nenek makan seafood..tapi tak semua yang bergambar...yang ada time dia satu bulan kat GE Mall kat bawah ni gambarbyer...











No comments: