Our Wedding Day (When it is all begins)

Kesah setiap baby dalam perut mamanya (A must watch video)

Tuesday, March 30, 2010

Introducing ~~~ Bobo the cat!meow meow~~

hehehehehh.....taca n hubby happy sgt masa first time tgk bobo....sbb sebelum stacy(mak kepada bobo)beranak taca dapat mimpi amik kucing yang comel warna biru,hubby pulak bukan main suka pegi petshop nak tgk kucing~~tak tau nape...pastu tegerak pulak,hubby ckp ngan taca pas bby dah kuar ingat nak bela sekor kucing...tup tup sebulan lepas...masa malam kitorang datang umah mak...mummy tgh2 sebuk2 kat atas dia kata stacy tgh jerit nak beranak...masa tu tak tedetik lagi..cam biasa jer...dalam 2 minggu pas tu macam biasa weekend pegi umah mak...pastu mak kata tgkla anak stacy tu..

pastu kitorang tgk wow!comeynyer,ada dua color kelabu putih n sekor warna oren...alahai...comey sungguh....tu kalau kat petshop berapa ratus agaknyer dia jual....sedangkan ada kucing yg besar tapi tak comey pon dorang jual seribu lebih...mmg masa tu taca n hubby dah geram sgt tak tahan tgk kucing tu cute....kitorg berminat dgn warna kelabu putih tu,yg color tu ada 2ekor,satu ekor pendek,satu ekor panjang ,dua2 betina...yang ekor panjang tu mmg manja dgn kitorang...bila nak balik tu terus hubby ckp jom kita amik nak kucing tu..pastu kitorang terus call mak book yg ekor panjang tu...pas dia pisah susu ngan stacy baru kitorang amik,so skg every weekend sambil2 rutin datang umah mak,kitorang sbenarnyer nak tgk kucing huuhuuhu.....dan kami namakannyer....BOBO



bobo dan adik seirasnyer~~comeykan?









2 comments:

QueenWizza said...

ala..tomei sgttt bobo tu..bulu tebal..cutenyee..geram tgkk..

taca said...

kehkehkeh...tuler...wizza,bulu dia panjang,mak dia mmg bulu panjang,bapak dia cam kucing siam...comeykan...geram sungguh